Török Ádám és a Mini – Szuper Koncert

Rendezvény adatok
2022január 28. - 19:00
Belépő: 3.900 Ft

A Pólus Rock Klub első 2022-es kiemelt eseménye a hazai progresszív rock úttörője, TÖRÖK ÁDÁM és zenekara, a legendás MINI szuperkoncertje lesz, 2022. január 28-án 19:00 órától.

“Több mint 50 év a magyar rock élvonalában” – A két órás élőkoncerten Török Ádám és barátai a meghívott vendég művészekkel: Tátrai Tiborral, Kézdy Lucával, Papp Gyulával és Kosik Kristóffal közösen idézik meg a színpadon a több mint 50 éve alakult, legendás MINI együttes legnépszerűbb dalait, mint a Kolduskirály, Kell a barátság, Funky Night, Zene él tovább, Drága Ifipark, Hívj fel, Gőzhajó, Kereszteslovag, Vissza a városba, vagy az Asztalhoz leültem.

A koncertet különleges archív filmrészletek és fotók színesítik az egykori Mini koncertekről.

A Mini-slágerek mellett különlegesen áthangszerelt Bartók-feldolgozások is felcsendülnek a nagy sikerű „Bartók On Rock” crossover lemezről, új dalok, amik eddig nem szerepeltek a koncertműsorban!

Sztárvendégek:
Tátrai Tibor (gitár)
Kosik Kristóf (gitár)
Papp Gyula (zongora, orgona, vokál)
Kézdy Luca (hegedű)

Közreműködik
Török Ádám (fuvola, ének)
Németh Károly (billentyű)
Fehér Ádám (gitár)
Török Péter (basszusgitár)
Pfeiler Ferenc (dobok)
Berec András (percussion)

Török Ádám korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője, a műfaj hazai ősmotorja és kiemelkedő egyénisége. Több mint 50 éve tartó pályafutása során több mint 9000 koncertje volt itthon és külföldön, a stílus szinte minden fontos hazai eseményének részese volt (Bem rakpart, Ifjúsági Park, Tabán és továbbiak), és a műfaj szinte minden élvonalbeli hazai és külföldi művészével játszott együtt. Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is nagy hatással van.

 

Török Ádám és a Mini - Szuper Koncert
Plakát
crossmenuchevron-down