Castellum Cultura logo

Csapatunk

A Castellum Cultura, egy olyan kultúraközvetítő projekt, melynek keretében az alapítók az igényes kultúrát kívánják eljuttatni a közönséghez.Célkitűzésük, az igényes kultúra terének, közönségének és tradíciójának megteremtése, országos és nemzetközi szintű terjesztése a kulturális közélet minden szegmensében.Ez a tevékenység a kis baráti társaságokon át a nagy nemzetközi szintű fesztiválok színpadáig terjed, érintve a kultúra minden szegmensét, így a zenés rendezvényeket, mozgásművészetet és a színházi kultúrát valamint a kiállítások, tudományos konferenciák megszervezését és teljes körű lebonyolítását. Kiemelt jelentőségű a projektben a kortárs és korabeli irodalom értékeinek teljes körű bemutatása.
Márkus Mariann
könyvtáros, pályázatíró, múzeumi menedzser
30 éve dolgozom a kulturális élet különböző területein. Munkáim során mindig az igényes kultúrát képviseltem, s törekedtem arra, hogy azt megfelelő módon, de a legmodernebb irányzatokon keresztül közvetítsem a kultúra iránt érdeklődők felé.
Bleier Gábor
rendezvényszervező, művelődési menedzser
14 éve foglakozom kulturális rendezvényszervezéssel: 52 produkciónak vagyok hivatalos képviselője, a kulturális élet szinte teljes szegmenséből. Országszerte 8 tematikus sorozatot szervezek. Összegzésként elmondható, hogy a 14 év alatt több száz rendezvény létrehozásában, szervezésében és megvalósításában vettem részt.
chevron-down