Musical Trips Trio

A műsorban jól ismert, de kevéssé játszott pop, rock es country dalok hallhatók a ’60-as elvektől napjainkig egyedi, bluesos hangszerelésben. A női énekhang, a gitár és a szájharmonika a dalokat különleges köntösben mutatja meg. A trió tagjai mindannyian más zenei háttérrel rendelkeznek, ezért is érdekes ez a találkozás, ami egy nagyszerű zenei utazásra hívja a közönséget

Juhasz Anikó – gitár
Kresz Szandra – ének
Horváth Misi – szájharmonika

Juhasz Anikó
Anikó 2013-ban szerzett diplomát klasszikus gitár szakon, első szóIóIemeze 2021-ben jelent meg From The Heart címmel. A szóIókoncertek mellett a Rosa Eterna Duo nevű formációban kamarazenét is játszik, műsoraira nagy hatással van a dél-amerikai zene. Néhány éve elkezdett ukulelén is játszani es kihasználni a hangszerben rejlő lehetőségeket. Az utóbbi időben a könnyűzene fele fordult, saját szerzeményeire és átdolgozásaira jellemző a fingerstyle stílus, olyan műfajokból merít, mint a blues, rock, pop es a country.

Kresz Szandra
Szandra kapcsolata a könnyűzenével már kisgyermekkorában kialakult, tanult énekelni, gitározni, zongorázni es dobolni. A Kőbányai Zenei Stúdióban könnyűzenei énekes szakon szerzett végzettséget. Dolgozott, tengerjáró hajókon, 3 évig volt tagja egy hét tagú showband-nek. Szamos hazai produkciót is erősít vokalistakent, például Janicsák Vecával, Tabáni lstvánnal, Danielfy Gergellyel dolgozott együtt, szerepelt a Dal Akusztik műsorában a Heatlie zenekarral, valamint szóIóénekesként sajat formációkban is tevékenykedik.

Horváth Misi
Misi több, mint 30 éve szájharmonikázik
Misiről elmondhatjuk, hogy ez idő alatt szülővárosából, LábatlanbóI hatalmas, kalandos utat járt be. Elismert zenésszé kepézte magát, a legnagyobbakkal koncertezik közel két évtizede. Nyitott minden zenei irányzatra, ezért stílusát teljesen egyedire formálta. Misi játéka technikás, dallamos, es jói érzi magát szinte minden zenei stílusban.

Galéria
Videó
crossmenuchevron-down