Lampionos Esték Egerben – Boriván Trió

Rendezvény adatok
2016Július 29. - 20:00
Belépő: 1.200 Ft

A magyar etno-, folk- és világzenei élet három karakteres előadójának különleges együttműködéséből született az Egerben július 29-én koncertező BorIván Trió. A Vitkovics Alkotóház udvarán a latin muzsika és a magyar népzene találkozásának lehetünk tanúi; a formáció muzsikájában ugyanis az autentikus dallamok és ritmusok épp oly természetesek, mint a modern idők hangjai. Játékukban egy dalon belül megfér a csángó népdal és spanyol rap vagy akár egy bossa nova ceglédi kannával tálalva.

Az akusztikus örömzenét játszó zenekar tagjai: Mc Guacho Aljas Iván (Rojo Vivo, Anselmo Crew) és Magyar Bori (Besh o Drom, Butterfly Effect, Analog Cuvee, Makám), akiknek duójához Keönch László (Makám) csatlakozik.

A BorIván-koncert az EKMK Lampionos estek… című, új nyári zenei sorozatának része, augusztusban Lilienn és Kónyai Tibor, valamint Gerendás Péter lesz vendégünk. Az esteken a közönség a dalok mellett a BRANCS Kávé és Borkert borkülönlegességeit is megízlelgetheti. (Forrás: http://ekmkeger.hu/lampionok-alatt-muzsikal-a-borivan/, Fotók: Szabó János)

Plakát
Galéria
Videó
crossmenuchevron-down