Jazzel a világ körül – Nő Arcai a Zene Világában (Lilienn & Kónyai Tibor)

Rendezvény adatok
2016Március 17. - 19:00
Belépő: 2.500 Ft
Jegyvásárlás
  • Lilienn – Ének
  • Kónyai Tibor – Zongora

Lilienn & Kónyai Tibor Duó formációját a nyelvi sokszínűség jellemzi. Ez alkalommal az angol nyelvű jazz sztenderdeken kívül, spanyol, portugál, olasz, cigány, francia és héber nyelvű dalokat hallhatunk.

A duó majd 4 éves közös múltra tekint vissza, számos koncertet adtak már Dániában, művelődési házakban és fesztiválokon. 2015 elején elkészítették első közös lemezüket Jazz For Two címmel. Lilienn gyönyörű és izgalmas énekhangja, Tibor briliáns zongorajátékával párosulva, különleges hangzást ígér.

Koncertsorozatunk első évada véget ért, de a továbbiakban sem kell lemondanunk a minőségi koncertekről.
Második évadunkban is kiváló magyar zenészeket és énekeseket hozunk el, tovább folytatódik
„A Jazz és Világzene találkozása”

Programsorozat szeretettel várja az igazi jazz kedvelőket, és azokat is, akik eddig még nem ismerkedtek meg közelebbről a műfajjal, de szívesen vinnének színt a megszokott hétköznapjaikba. Színpadunkon olyan neves előadókat látunk vendégül, akik nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is nagy elismerésnek örvendenek. A zenészek a világ legkülönlegesebb tájait idéző dallamaikkal kikapcsolódást, de egyben feltöltődést is kínálnak hozzáértőknek és igényes zenét szerető embereknek egyaránt. Biztosak vagyunk benne, hogy koncertsorozatunkban nem fog csalódni, reméljük hamarosan vendégeink között köszönthetjük.

Plakát
Galéria
crossmenuchevron-down