Gospel Moments Horváth Misi – Gál Csaba Boogie

Horváth Misi és Gál Csaba Boogie 2020-ban új műsorral készül.
Az elmúlt évben sokat koncerteztek országszerte mint tradicionális, de a popzenével is kacérkodó bluesduó. Idén új profillal, új műsorral, új hangvétellel gazdagodik zenei palettájuk: a füstös kocsmák bluesvilágát egy emelkedettebb, himnikusabb tartalom veszi át: az 1920-as, ’30-as évek spirituáléi, gospel dallamai; ezekből is az olyan darabok, amik jól illenek egy kétszemélyes formációhoz.

Megmarad az akusztikus és elektromos gitár, a harmonika és az erős, lélekből merítkező éneklés, de a bluesra jellemző földhözragadt témák helyett az élet mindenki számára meghatározó nagy kérdései kerülnek terítékre, úgy mint élet, halál, hit, család, remény.

Jövőbeli koncertjeik igazi közösségi élménynek ígérkeznek, ezért elsősorban olyan helyszíneken szeretnék megmutatni magukat, ahol lehetőség kínálkozik megmerítkezni a dalokba foglalt szép gondolatokban.
Természetesen Misi és Boogie nem hagyja abba a közös blueszenélést sem: továbbra is lesznek blueskoncertjeik, de egy-egy este akár mindkét műsorukból tudnak előadni részleteket.

Galéria
Videó
crossmenuchevron-down