Gerendás Family Band – Beatles másképp

Gerendás Péter 64. születésnapja alkalmából gyermekkori példaképének és nagy kedvencének a Beatles-nek állított emléket. A koncert különlegessége, volt hogy a jól ismert dalok az eredetitől eltérően, különböző stílusban szólaltak meg.

A műsor most megrendelhető az Ön számára is.

Gerendás Péter immár felnőtt gyermekeivel lép színpadra, akik már számos neves hazai produkcióban bizonyították tehetségüket: Gerendás Dani (dob), Gerendás Hanna (zongora) és Gerendás Ruben (basszusgitár).

Gerendás Péter Liszt-díjas zeneszerző, énekes, gitáros. Több mint 4 évtizedes pályafutása alatt 17 lemeze jelent meg. A hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alakja, zenéjét leginkább a rock-, lírai- és latin dallamok jellemzik, de közel áll hozzá a jazz is. Neve zeneszerzőként Koncz Zsuzsa és Zorán lemezein is gyakran feltűnik. Számos hazai és külföldi fesztiválon, rendezvényen láthatta már őt a közönség. A Gerendás Családi Zenekar egy különleges formáció, Danit a dobost a Margaret Island zenekarból ismerhetjük, Hanna a zongorista és Ruben a basszusgitáros szintén több éve állnak a színpadon. Gerendás Péter koncertjeit mindig nagy szeretettel fogadja a közönség, virtuóz zenei játéka mellett humorral átszőtt, közvetlen személyisége garancia egy minőségi és kellemes programra.

(a galériában látható képeket Kardos Gábor fotográfus készítette)

Plakát
Galéria
Videó
crossmenuchevron-down