LUIS EDUARDO CASTAGNO TRIÓ

Ha van kedvetek utazzatok velünk a latin zene világában! A műsorunkban megtalálhatók olyan dél amerikai országok zenéi, mint pl, Mexikó, Argentína, Kuba, Peru, valamint spanyol slágerek is elhangzanak, többek között Gipsy Kings is.

A trió:
Luis Eduardo Castagno Gitár, ének
Ursu Gábor Gitár
Horváth Mihály szájharmonika

Luis  Eduardo  Castango  Argentínában  született  Diamante városában. Már gyermekkorába  rajongott  a zene iránt, ezért kezdet  el hegedülni tanulni már 5 éves korában. Miután sikeresen elvégezte tanulmányaimat a Savioli zeneakadémián, és hegedűtanári diplomát szerezet két barátjával elhatároztam, hogy mint ifjú zenész szerencsét próbál Európában. Spanyolországba, pontosabban Valenciába utazott ahol a zenekarunk (Sagitario) negyedik tagja tartózkodott már egy ideje. Eme gyönyörű városban és környékén különböző rendezvényeken, Pubokban, Music Hallokban léptek  fel ezzel a formációval nagy sikerrel. Az imént említett periódus rendkívül gyümölcsöző volt a zenei karrierében, és ezalatt az időszak alatt ismerkedett  meg egy audio-visualis műsort előadó csapattal.
Ők egy argentin Gaucho Show-val léptek a színpadra, amely önmagába foglalta a ritmust és a zene világát. Hatalmas sikert aratott ez a műsorszám a színpadon, és rá is olyan nagy hatást gyakorolt, hogy elhatároztam elsajátítja. A rengeteg gyakorlás nem volt hiába, megtanulta  és be is utaztam vele a nagyvilágot. így érkezet  Magyarországra is.

Videók: