Kultúra Ízei – Elsa Valle & Winand Gábor: Accapella

Rendezvény adatok
2019Március 01. - 19:00
Belépő: 3.500 Ft

Kultúra ízei zenei sorozat a Katona Borházzal

Elsa Valle & Winand Gábor Accapella Koncert: Két hang, ezernyi gondolat

Koncert borokkal, finomságokkal a Katona Borház Budafoki Pincéjében
“Zenékkel és borokkal a világ körül”

Rendezvénysorozatunk egy igazán egyedi, különleges eseménnyel folytatódik.

A két különleges zenei egyéniséggel és talentummal megáldott énekest nem kell bemutatni az igényes zenéhez szokott közönségnek, hiszen mindkét művész ismert és elismert alakja nem csak a hazai, de a nemzetközi jazz életnek is. Elsa Valle afrikai gyökerektől átitatott a kubai dallam és ritmusvilággal megédesített hangja találkozik Winand Gábor különlegesen finomra csiszolt melodikus improvizációival, az amerikai jazz Afrikából indulva megkerüli a bolygót és a közép európai fűszereket is magába szívva, felfrissülve ismét találkozik régi önmagával.
A két művész csodálatos duóján keresztül együtt felfedezzük a zene horizontjait, megismerjük a szabadságot és a zene által felszabadult érzések, művészetek világát.

Jegyvásárlás után asztalfoglalás szükséges!
információ, asztalfoglalás:
+36 20 221 0871
info@katonaborhaz.hu

Asztalfoglalás nélkül a szabad ülőhelyek érkezési sorrendben kerülhetnek elfoglalásra.

A koncert előtt, alatt, után a Katona Borház teljes kínálata kóstolható és vásárolható, mellette pedig alkoholmentes italokat és gasztro falatokat is vásárolhatnak, akik teljes körű gasztronómiai és kulturális élményre vágynak.

kapunyitás: 18:00
koncertkezdés: 19:00
kapuzárás: 23:00

az ár a koncertélményen túl egy welcome drinket is magában foglal (választható Katona borokból vagy alkoholmentes italokból)

Plakát
crossmenuchevron-down