Juhász Anikó gitárművész, vendég Horváth Misi szájharmonika

Juhász Anikó Budapesten él, 17 évesen kezdett el gitározni. Az Erkel Ferenc (Postás) Zeneiskolában Hundt István és Anda Balázs tanítványa volt. Ezt követően a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában Csáki Andrásnál tanult. Felsőfokú tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán, valamint a Vienna Konservatoriumban végezte dr. Vas Bence és Szilvágyi Sándor tanítványaként. 2013-ban szerzett diplomát gitár tanári szakon és zenekari karvezetés mellék tanszakon. A Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola tanára volt. Tanulmányai során olyan művészek mesterkurzusain vett részt, mint Marcyn Dylla, Zoran Dukic, Petra Polackova, Fabio Zanon, Paul Glabraith, Vladimir Gorbach, Alvaro Pierri, Judicael Perroy, Irina Kulikova, stb.
Műsorában megszólalnak a klasszikus darabok mellett ismert slágerek és filmzenék is fingerstyle feldolgozásban gitáron és ukulelén, repertoárjában nagy hangsúlyt kap a dél-amerikai zene.
A produkciót Horváth Misi szájharmonika játékával színesíti.

A műsor koncertszerűen és kellemes háttérzeneként is megállja a helyét, céges rendezvényekre, esküvői szertartásokra is kiválóan alkalmas lehet.

4 1 vote
Article Rating

Videók:

Galéria: