A Castellum Cultura, egy olyan kultúraközvetítő projekt, melynek keretében az alapítók az igényes kultúrát kívánják eljuttatni a közönséghez.

Célkitűzésük, az igényes kultúra terének, közönségének és tradíciójának megteremtése, országos és nemzetközi szintű terjesztése a kulturális közélet minden szegmensében.

Ez a tevékenység a kis baráti társaságokon át a nagy nemzetközi szintű fesztiválok színpadáig terjed, érintve a kultúra minden szegmensét, így a zenés rendezvényeket, mozgásművészetet és a színházi kultúrát valamint a kiállítások, tudományos konferenciák megszervezését és teljes körű lebonyolítását. Kiemelt jelentőségű a projektben a kortárs és korabeli irodalom értékeinek teljes körű bemutatása.

Márkus Mariann

könyvtáros, pályázatíró, múzeumi menedzser

30 éve dolgozom a kulturális élet különböző területein. Munkáim során mindig az igényes kultúrát képviseltem, s törekedtem arra, hogy azt megfelelő módon, de a legmodernebb irányzatokon keresztül közvetítsem a kultúra iránt érdeklődők felé.

 

Bleier Gábor

rendezvényszervező, művelődési menedzser

14 éve foglakozom kulturális rendezvényszervezéssel:
52 produkciónak vagyok hivatalos képviselője, a kulturális élet szinte teljes szegmenséből. Országszerte 8 tematikus sorozatot szervezek. Összegzésként elmondható, hogy a 14 év alatt több száz rendezvény létrehozásában, szervezésében és megvalósításában vettem részt.

Copyright [2004-2019] Blega.hu © - Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi nyilatkozat  | Felhasználási feltételek | Impresszum